undefined

Felszerelés

Tippmann 98 custom:

Félautomata:

  • Egy pontos, strapabíró és megbízható marker.
  • Másodpercenként átlagosan 1-3 golyó kilövésére képes (gyorsabb ujjakkal rendelkezőknél akár 6-ra is nőhet:)
  • Félautomata, egy ravaszhúzásra egy golyó

A fegyvert a játékon kívül mindig biztosított állapotban kell tartani a vétlen lövések, sérülések elkerülése érdekében.

Milyen is az a festékgolyó?

A festékgolyók gömb alakú, kétforintos nagyságú zselatinkapszulák, melyek ételfestéket tartalmaznak. Amikor a golyó eltalál egy játékost, a zselatinburok megreped és a festék szétfolyik a ruháján. Ez a festék nem tartalmaz mérgező anyagokat, vízzel oldható és a  környezetet nem károsítja. Szappanos vízzel könnyedén eltávolíthatjuk akár bőrünkről, akár a ruházatunkból.

Lőszerből a legkisebb tétel, amit adunk 50 db. A megmaradt lőszereket nem váltjuk vissza a játék végén, mivel azok még akkor is mechanikai sérülést szenvednek a játéktól és az időjárási körülményektől, ha nem hagyták el a tárat!

Maszk

Kimondottan a paintball játék biztonsági elvárásainak megfelelően kifejlesztett védőmaszkokat használunk.

A maszk viselése a pályán kötelező, és amíg tart a játék csak az erre kijelölt helyen, a védőhálón kívül vehető le.

Ruházat

Több méretű ruhát tudunk biztosítani, de XXXL-nél nagyobb ruhánk nincs. Ilyen mérettel bíró játékosokat kérjük, hogy saját ruházatban játszanak, amiért kedvezmény jár. A festék a ruhából könnyen, folt nélkül kimosható.

Olyan ruhát válassz, ami laza, nem szoros, mert könnyebben mozogsz, nehezebben izzadod tele és ami megfontolandó: ahol feszül. ott fáj.

Mivel a kézlövések nagyon fájdalmasak tudnak lenni, akár a véred is hullhat, javasolt, hogy egy vékony kesztyüt hozz magaddal.